Tack för din förfrågan, som nu är registrerad.

Vi återkommer så snart som möjligt.

OK

MT roterande verktyg

Vi säljer ett brett urval av roterande verktyg från producenten MT, som är känd för att tillverka verktyg i en mycket hög kvalitet. MT tillverkar bland annat roterande verktygshållare till svarvar, vinkelhuvuden, fleroperationsmaskiner, specialmaskiner och spindelenheter. Det finns många möjligheter med roterande verktyg från MT, och vi berättar gärna om dem.

Du kan läsa mer om MT här.

tryl værktøj
Kontakt os

Kintek verktygshållare

Tillverkaren Kintek är specialiserad på utveckling av verktygshållare för maskiner. Kintek har i över 20 år utvecklat verktygshållare för många olika maskiner, bland annat svarvar och CNC-fräsmaskiner.

Läs mer om Kintek här.

Få professionell rådgivning

Alla våra medarbetare har stor kunskap om våra produkter och vi ger dig gärna råd i samband med ditt köp av roterande verktyg, Kintek verktygshållare eller någon av våra andra produkter. Vi samarbetar med en mängd olika agenturer och kan därför erbjuda en rad produkter som andra leverantörer inte kan erbjuda. Vi levererar våra produkter till företagskunder i hela Sverige.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för ett förbehållslöst samtal om vad vi kan erbjuda dig när det gäller Kintek verktygshållare eller MT roterande verktyg. Berätta om ditt företags behov så kan vi tillsammans hitta rätt lösning för dig. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefon 56 39 02 04.