Tack för din förfrågan, som nu är registrerad.

Vi återkommer så snart som möjligt.

OK

Tillbehör

Vi säljer en rad tillbehör till maskiner inom metallindustrin. I vårt sortiment hittar du bland annat Vertex maskintillbehör, borrslipar, magnetlyftar och mycket mer. Vi har över 5 000 artiklar i vårt lager, som vi säljer till konkurrenskraftiga priser. Vi levererar våra produkter till företag i hela Sverige. Här nedan kan du läsa mer om ett urval av våra tillbehör till maskiner.

Skicka en förfrågan om tillbehör till ditt företag via vårt kontaktformulär eller ring oss på 56 39 02 04.

Kontakt os

Magnetlyftar

Med en magnetlyft kan du utan problem lyfta stålplåt och rör med en enkel manöver. Vi säljer magnetlyftar i olika storlekar, så det finns goda chanser för att vi kan leverera en magnetlyft med den lyftkapacitet du behöver. Våra magnetlyftar är enkla och säkra att sköta, och kräver minimalt underhåll.

Vi använder främst magnetlyftar producerade av Earth-Chain. Du kan läsa mer om Earth-Chain här och Vertex här.

tryl værktøj

Borrslipar

Behöver din borr slipas? Då är en borrslip en bra investering istället för att köpa en helt ny borr. Vi har ett brett urval av borrslipar. Därför finns det goda chanser för att du kan hitta en slip som passar din borr. Alla våra borrslipar är av högsta kvalitet och har lång hållbarhet. Samtidigt är de lätta att sköta, så att alla kan använda dem.

Hydrauliska skruvstäd

Ett hydrauliskt skruvstäd används snabbt och enkelt för att anpassa spännvidden i samband med bearbetning av arbetsstycken. Det är bland annat en fördel om man samtidigt behöver spänna flera skruvstäd med samma spännkraft. Vi säljer flera olika skruvstäd som kan klara olika spänntryck.

Få en offert (förutsättningslös)

Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär eller kontakta oss på telefon56 39 02 04 och få en förbehållslös offert. Du är också välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra produkter eller vill få en kombinerad offert på en större mängd produkter. Vi ser fram mot din förfrågan!